Algemeen

*** Krav Maga Halle is op 04/09/2022 gestart met een kinderafdeling ***

Agressie… Een woord dat spijtig genoeg meer en meer voorkomt in onze leefwereld. Dagelijks worden er mensen geconfronteerd met alle soorten van agressie, dat gaat van straatgeweld, huishoudelijk geweld, diefstal op personen, verkeersagressie, agressie in scholen, in hospitalen, op de trein, op de bus, op openbare plaatsen enzo verder…

Mensen voelen zich simpelweg niet meer veilig in onze maatschappij! Daarom zoeken ze regelmatig zelfverdedigingsclubs op, zo ook de onze!

Onze vereniging KRAV MAGA DIRECT SSD vzw geeft les in (pure) ‘Self Defence’, dus ZICHZELF verdedigen tegen alle soorten van geweld.

Krav Maga is oorspronkelijk ontwikkeld voor het Israëlisch leger. Het systeem is geheim gebleven tot 1964, waarna ook andere eenheden en diensten zoals de Mossad (geheime dienst van Israël), FBI, SWAT-teams, Navy Seals en vele anderen Krav Maga gingen gebruiken als zelfverdedigingssysteem. In de latere jaren werd het dan ook aangepast aan de burgerij.  

https://nl.wikipedia.org/wiki/Krav_maga

Geen nonsens, maar pure realiteit! Anticiperen op agressie en correct reageren is ons hoofddoel … Maar vergeet niet, een gevecht voorkomen is er steeds één gewonnen, ook dat leert men in onze vereniging. Spring maar eens binnen en probeer het zelf uit… Iedereen met de goede ‘mindset’ is welkom, iedereen mag steeds gratis en zonder enige verdere verplichting testen om te zien of het hem/haar ligt…

Ons Krav Maga  team geeft ook privé lessen zelfverdediging aan individuele personen, alsook aan groepen (vb dames, ouderen, … wel min. 10 personen en op afspraak). Ook instellingen zoals scholen, hospitalen, privéverenigingen, firma’s, clubs en dergelijke kunnen beroep doen op onze ervaring en kennis om eventuele ZELFVERDEDIGINGSLESSEN in hun agenda of planning op te nemen. Dit kan in het kader van een workshop ter plaatse of van een demotraining in onze club.

Interesse ? Gewoon nieuwsgierig?  We nodigen je uit om contact op te nemen met één van onze clubs. Meer informatie kan je vinden op de individuele club-webpagina’s op deze site.

We hopen spoedig van je te horen!

Het KMD-SSD Team

Een voorsmaakje van onze trainingen !

Artikel : Het Laatste Nieuws – Regio Halle

https://www.halle.be/nieuwsberichten/krav-maga-direct-halle