K.M. Direct – Club Halle

KMD – Halle

Oprichter en bezieler van Krav Maga Direct Halle is René Debecker. René heeft een jarenlange ervaring in verschillende gevechtsporten en technieken maar heeft zich de laatste jaren voornamelijk toegelegd op Krav Maga.


René Debecker :

Voorzitter :

Debecker René  Smisstraat 10  1500 Halle

Tel: 0473 49 73 83

Email: debecker.rene70@gmail.com

Training : Elke maandag & woensdag van 19u30 tot 21u
Training kids ( > 7 jaar) : Elke zondag van 10u tot 11u.
(Meer info Kids)
* DonBosco Instituut Halle  Lenniksesteenweg 2  1500 Halle*

Vanaf  maandag 14 september 2020 zullen de personen die een proefles willen meetrainen gevraagd worden om een datum door te geven wanneer hij/zij die proefles willen meetrainen.

Bij een uitnodiging voor een proefles wordt verwacht dat de kandidaat ook werkelijk op de afgesproken dag zal aanwezig zijn.
Indien de kandidaat dit niet navolgt en hij/zij de Instructor (Debecker René) niet verwittigd , wordt er verondersteld dat deze  geen interesse meer heeft en wordt zijn/haar aanvraag verwijderd uit ons bestand.

KMDH (Krav Maga Direct Halle) is een vereniging die het ernstig meent, wij verwachten van de kandidaten die zich inschrijven voor een proefles hetzelfde.

Hebt u een probleem met grensoverschrijdende gedrag ? Binnen onze club werden 2 mensen aangesteld waar u terecht kan. Via “Toegang leden” komt u te weten bij wie u terecht kan.

Bedankt voor uw begrip